lauantai 27. elokuuta 2011

Sinisielu

Heips kaikki ahkerat sukista haaveilijat!

Taas tulin todistaneeksi itselleni, että internet on vaarallinen paikka. Viikko takaperin etsiskelin erään leivonnaisen ohjetta ja kahden viattoman mutkan kautta päädyin Sukkasadon Kotilatoon. En ollut aiemmin tällaisesta ihmetyksestä kuullut ja heti alkoi sadonkorjuu syyhyttää. Mainion tempauksen olette laittaneet pystyyn! Ei mutkienkaan kautta löydetyille sivupoluille voi kääntää selkäänsä, joten nyt olen täällä ja odotan 'hilloamista'.

Olen parikymppinen pikkukaupunkilainen, joka nauttii vapaa-ajallaan käsillä tekemisestä ja ennen kaikkea kättentöiden valistumisesta. Olen neulonut kolmisen vuotta (jos peruskouluaikaa ei lasketa) ja paino on ollut yksinkertaisissa malleissa ja värileikittelyssä. En ole kovin taitava enkä varsinkaan tuottelias, joten kikkailut ovat jääneet enkä odota nytkään kuin perussukkia valmistuviksi. Ristipistot, yksinkertaiset ompelutyöt ja leipominen ovat muita käsillä tehtäviä harrastuksiani. Usein nautin käsityöni musiikin soidessa taustalla.

Kutimet kutsuvat taas kesän tauon jälkeen sekä oman innostuksen että valtaisiksi paisuneiden lankavarastojen takia. Etenkin sukkalankoja olen tullut hamstranneeksi erilaisissa herkullisissa väreissä ja nyt lankoja tursuaa aivan liian monesta laatikosta ja pussukasta. Aikaisempina jouluina liian monet lahjasukat ja muut lämmittimet ovat jääneet ajatuksen tasolle, mutta nyt toivon, että aikainen aloitus muuttaisi asiaa. Leikkimielellä ja muutamia hyötykäyttösukkia ajatellen lähden mukaan.

Antoisaa sukkasadon alkua toivottelee,

Sinisielu

Ei kommentteja: