maanantai 15. elokuuta 2011

Oranssi mukana

Huh, taisi olla oma sähköposti täynnä, kun kutsu ei tullut heti perille. Tyhjentelin...

Kiva päästä tänne makeaan Hillokellariin! Olen Oranssi - joinakin muinaisvuosina Rouva Oranssi - ja olet tervetullut lukemaan blogiani Inside Out. Asustan Tampereella ja olen 40+ ikäinen.

Sukkasadossa olen saattanut olla mukana joka vuosi. Saa herjata, jos muistini pettää, mutta luulisinpa. Neulon päivittäin, viimeiset 4-5 vuotta maanisesti, paha on neuloosi. Aina olen tykännyt kaikkein eniten juuri sukkien neulomisesta, ja niitä kuluu (ja häviää, nyyh) kovaa tahtia, joten uskaltauduin mukaan, vaikka suunnitelmissa on paljon muutakin neulottavaa kuin sukkia. Perheeseeni kuuluu 10 ihmisjalkaa ja sukitan lisäksi ainakin veljen lapset sekä äitini ja miehensä säännöllisesti. Lankaa, varsinkin ohutta sukkalankaa, on laatikollisittain. Olenkin pienoisessa langanostolakossa Tampereen käsityömessuihin asti. Langanostohimoani varmaan lievittää se, että hankin juuri värjäystä varten luonnonvaaleaa sukkalankaa (köh, kahta vahvuutta, molempia kilon, hups, oho, noku halvalla sai), joten kun saan uuden värin aikaiseksi, on kuin olisi taas uutta lankaa.

Neulomisiin! Tavoitteena on pitää hauskaa. Ja aluksi saada keskeneräiset kaksi paria sukkia valmiiksi ennen sukkasadon alkua. (Tai oikeammin ennen 26.8. jolloin Keskilapsi vie sukat mennessään Usaan vaihto-oppilasperheelleen tuliaisiksi.)

Ei kommentteja: