tiistai 23. elokuuta 2011

Annetaan virran viedä...

Olen toista kertaa mukana sukkasatoilemassa. Viime vuonna  taisin kerätä satoni, hurjan yhden parin sukkia Heinäladossa, mutta tänä vuonna sitten täällä Hillokellarissa. Mietin mukaanlähtöä sukkasatoon pitkään, mutta en malttanut jäädä syrjäänkään. :D Tänä vuonna tavoitteenani on kerätä satoa rennolla otteella, ilman stressiä ja sen kummempia tavoitteita - eli fiiliksen mukaan mennään. ;-)

Minulla neulominen kun luistaa parhaiten niin, että saan mennä mielijohteiden mukaan, mutta välttäen kuitenkin liian montaa keskeneräistä työtä yhtä aikaa. Jos siis tavoitteena olisi neuloa kurinalaisesti kaksi kuukautta pelkkiä sukkia, en varmasti neulo yhtäkään paria, koska se tuntuu tylsältä... Mutta jos voin inspiroitua vaikkapa kauniista langoista ja saada idean tietynlaisiin sukkiin, niitä on mukava tehdä! :) Eli katsotaan avoimin mielin, mitä syksy tuo tullessaan! :D 

Tarinoita neuleistani ja muista jutuista voi lueskella Nekola-blogistani. Tervetuloa vierailulle, ja jätäthän käydessäsi puumerkkiä kommenttilaatikkoon!
 
Hauskoja neulehetkiä ja satoisaa syksyä kaikille kanssaneulojille, 

toivottelee ArualMaria.

Ei kommentteja: