lauantai 1. marraskuuta 2008

Vielä valmistui (ja jäi kesken)

Keskiviikkoiltana saín kuin sainkin pukinkonttiin odottamaan Flotte Sockesta 2,25 mm puikoilla Jules-sukat Äidin Miehelle. Pitäisi olla noin koko 44-45. Tarvii mittailla vielä kun saan vähän höyrytettyä, että riittääkö mitta. On ne ainakin mun 40-41 jalkaan vähän isot näin 'luonnontilassa'. En tainnut osata nostaa silmukoita oikein, vähän hassut. Ei rumat kuitenkaan.


Haljuja kuvia. Ulkona oli valoisaa, mutta pilvistä. Olisi luullut värien näkyvän. Keltaista, ruskeaa, harmaata. Olen kahden vaiheilla tykkäänkö, mutta eihän nää mulle tulekaan.


Torstaina sain päähäni, että tänä vuonna lähetän jotain biologiselle isälleni. Yleensä vain soitan isänpäivänä. Noin pitkälle pääsin sukkasadon aikana, mutta valmiiksi asti ei tullut. Undulating rib, aluksi nelosen puikot, puolivälistä varresta 3,25 mm. Retu-sukkalanka (ruskeanharmaa), 54 silmukkaa eli muunnos IK:n favourites-kirjasta.
Laskin äsken tehneeni sukkasatoisia sukkia valmiiksi asti 10 paria. Lisäksi yhdet säärystimet. Kauden aikana valmistuivat yhdet aiemmin aloitetut sukat ja yhdet aloitettiin ja jäivät nyt kesken. Ei hassumpaa, vaikka tuli nyt tehtyä osittain vauvansukkiakin. Alkaisi olla lapasten ja pipojen neulomisen aika... KIITOS SEURASTA!!


Ei kommentteja: