lauantai 1. marraskuuta 2008

Aamunkajon sukkasadon valmiit

Olen ollut todella laiska viime aikoina päivittämään mitään nettijuttuja ja se näkyy myös tässä. Sukkasadossa on valmista syntynyt hiljakseen, mutta en ole osunut kameran ja päivänvalon kanssa samaan aikaan markille, niin kuvaukset ovat jääneet tyystin. Nyt ajattelin laitta tällaisen kuvattoman postauksen ja lisäilen kuvat sitten huomenna, kun toivon mukaan olen aamusella parhaan valon aikaan kameran kanssa valmiina. Ensimmäinen hillopurkki minulla oli Brigid-sukat kälylle. Ne tein Kaffe Fassetin paksummasta sukkalangasta. Aivan ihana kokemus. Kiva tehdä välillä "normaalistakin" langasta sukkia, kun yleensä väkerrän noiden ohuempien lankojen kanssa. Ja värit olivat mielestäni hyvinkin terapeuttiset.
Toisena parina puikoilta putosivat Arch shaped socks itselle. Nämä tein Secretwoolin ensimmäisestä sukkaklubilangasta. Aivan ihanat. Sekä väri että malli. Koko on 40.Hyväntekeväisyyteen olen tehnyt kaksi paria sukkia. Ensimmäisenä vauvan sukat Tuulan sukkien mallilla. Lankana opal, käsinvärjättynä. Näitä teen varmasti lisääkin ennen joulua.
Lisäksi miesten sukat (koko 44) seiskaveikasta. Venäjän vankiloihin menevään keräykseen.Viidentenä parina on miehen tyttärelle tehdyt maissilankasukat. Mallina oli ravelrystä löytynyt soctoberfest-malli, josta vihje tuli aina joka keskiviikko. Todella kauniit omasta mielestäni ja lankakin oli ihan kiva tuttavuus.
Kokonaissaldo tässä kellarissa on siis
1 pari itselle
2 paria joululahjaksi
2 paria hyväntekeväisyyteen.

Näin siis Aamunkajon kellarissa. Sukkien kudonta (ja neulominen) jatkuu edelleen. Nyt vain pitäisi saada pukinkonttiin muutamat lapasetkin.

Kiitos kaikille kanssaneulojille aivan mielettömästä kokonaissaldosta! Ja erittäin lämmin kiitos Sukkasadon emolle, Kaisalle! Olet kyllä tosi ison työn tehnyt!!

Ei kommentteja: