keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Marrasvauvalle lämmikettä

Maanantaiselle reissulle kaipasin matkaneuletta, joka tietysti piti olla sukka. Tosin ensimmäisen ehdin neuloa jo ennen lähtöä ja toisesta neuloin matkalla vain vähän vartta. Eilen aamulla valmistuivat ensimmäiset sukkani tähän sukkasatoon.

Sukat ovat Uhoavan Gnun blogista Supervauvan polvisukat. Fabel-lankaa niihin kului noin 25 grammaa ja neuloin ne (vahingossa) 3 mm bambusukkapuikoilla. Mitään käsitystä minulla ei ole vauvojen koosta, mutta toivottavasti nuo menevät vastasyntyneelle. Tarkoitus oli tehdä samasta kerästä kahdet pitkävartiset vauvan sukat, esimerkiksi junasukat, mutta toisiin ei olisi lanka riittänyt, joten sukista tulikin lapaset.

Nyt puikoilla on jo ne junasukat jostain tuntemattomasta, mutta pehmeästä langasta. Ne varmaan päätyvät johonkin keräykseen. Niiden lisäksi tekeillä on säärystimet pikkusiskolle aiemmin esitellystä Dinastia-langasta.

2 kommenttia:

Hemant Saluja kirjoitti...

Hello,

Socks are designed very well, color combination is so nice. This is very comfortable and also very useful in winters for babies.

===================================
Sunaina
look4ward

puikkotiikeri kirjoitti...

Kauniit värit tuossa langassa. Vauvansukissa on se hyvä puoli, että jos sattuisivatkin alkuun olemaan liian isot, niin kyllä jossain vaiheessa niistä tulee sopivat. :)