maanantai 29. syyskuuta 2008

uutta satoa ennen kuin syyskuu loppuu








On tässä tullut tikutettua, mutta koneen ääreen en ole päässyt satoa esittelemään.
Hillopurkit sekä kotomaassa että ulkomaassa täyttyvät langanpätkistä (kiitti vain kollegalle - kukahan se olikaan? - hyvästä vinkistä - ajattelin sitten vuoden lopuksi vaikka huovuttaa niistä jonkin patalapun tms, eiks se ois ihan kiva muisto yhden vuoden tekemisistä?).
Tässä jokunen kuva, samaan malliin aina vaan - siihen joutuisimmin valmistuvaan tyyliin - tulee miesten sukat tehtyä, mutta sitten pitää välillä saada vähän irroitella ja syntyykin raitaista naisten sukkaa (ääh, niistä ei olekaan kuvaa tähän).
Rakkaassa kotomaassa käynti oli siinä(kin) mielessä onnistunut, että matkani varrelle 'osui' Korian ABC / Novitan tehtaanmyymälä - tuli 'vähän' täydennettyä varastoa, ettei vaaan pääse lanka kesken loppumaan - mullahan vauhti on kova kuin kilpa-autoajoissa, ja vielä noi miesten sukathan syö huomattavasti enemmän lankaa kuin naisten ja lasten, eiks jeh?
Olen aika ulalla, että miks noi kuvat tulee tonne alkuun, kun haluaisin ne tähän tekstin sekaan.
Kuvien tekstit siis menee niin, että lopussa mainitsemani ostokset onkin ekoina - niin, mä tiedän, mä tiedän!, niitä ON kaksi satsia! Siksi, koska ensin MENIN ohi ja sitten TULIN ohi sen samaisen lankamyymälän, eri päivinä vaan. (- Itsekin olisit poikennut, olen ihan varma!) :D
Kuvattua satoa siis tähän mennessä raportoitujen lisäksi ovat nämä 3 paria miesten sukkia.





1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Blogger lataa viimeksi siirretyt kuvat aina tekstin alkuun. Voit joko ladata kuvat ensin ja kirjoitella sopiviin väleihin, tai sitten "raahata" kuvat hiirellä haluamaasi kohtaan.