sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vielä ehdin

Sato alkoi ihan mukavasti. Sain sukkia tehtyä alusta loppuun. Sitten se iski... vanha tuttu päättelemisinho. Ja päättelettömät sukat eivät kai ole valmiit tai ainakin ikävä niitä on langanpätkinään sun muineen jalkaan kiskoa. Tänä aamuna otin sitten itseäni niskasta kiinni ja päättelin ja päättelin niitä langanpäitä, että saan tänne satoon nämä sukkaset... eli tässä nämä loput.

Kahdet miesten sukat, toivottavasti kokoa 43 ja 44 (en ennen näin isoja ole suostunut kutomaan, pikkuveljien jalat on kuitenkin venyneet sinä aikana kun olen sukkia kutonut n. 35 tuonne n. 44). Joululahjaksi taidan laittaa. Toiset ovat kokonaan Novitan 7-veljestä pöllöä ja toisissa lapa yksiväristä 7-veljestä.


Seuraavaksi Nallesta neulotut hempeän väriset naisten sukat koko noin 39. Malli oli jostain vanhasta Suuri Käsityö lehdestä ja aikalailla kiva neuloa, varsinkin nuo varren koukerot.


Sitten vielä kahdet lastensukat Nallesta. Toisissa käytetty Nalle coloria ja keltaista Nallen loppua. Liekkisukkien ohje taitaa löytyy muistaakseni Novitan sivuilta. Siellä ne vain on tehty 7-veljeksestä vähän isompaan jalkaan. Näillä siis kokoa ehkä 23 ja 25.Kiitoksia kaikille sukkasato seurasta. Tykkäsin kovasti, sain tämän ansiosta näin paljon ihan loppuun asti tehtyjä sukkia päättelyineen kaikkineen. Ja isot kiitokset emolle ja apuemoille, jotka ovat mahdollistaneet tämän. Toivottavasti ensi vuonna tavataan.

Jään vielä selailemaan kaikkia ihania tekemiänne sukkia, meinanneet työhuolet vähän olla estämässä kauniista käsitöistäkin nauttimista.

Ei kommentteja: