sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Toiset kasaan ja kolmannetkin vielä

Mie olen taas ollut aika surkea satoilija, mutta on minulla silti kumminkin tullut valmiiksi toisetkin sukat, ja vielä kolmannetkin. Ostin uuden kirjan Varpaista varteen, josta opiskelin uutta tekniikkaa. Olen aikaisemminkin tehnyt sukat taikalenkillä varpaista alkaen, mutta niistä tuli huonot ja purin pois. Näissä on ihan tavallista seiskaveikkaa ja neuloin ensimmäiset 3,75mm metrisellä pyöröllä ja toiset 3,5mm pyöröllä.

Ensimmäiset olivat neidilleni, mutta ne jäivät sovituksesta huolimatta hitusen pieniksi. Täytyi samantien ottaa samaa lankaa puikolle, koska neiti tahtoi välttämättä pinkit sukat. Pienet tytöt on ihania pikku prinsessoja;)

Ensimmäiset ovat suoraan testimalli kirjasta, ja toiset ovat samanlaiset, mutta 4 silmukkaa isommat ja varren neuloin joustinta kokonaan. Ensimmäisen kerran myös kokeilin italiaista päättelyä, ja se sujuikin hyvin kirjan selkeiden kuvien ansiosta.


Liian pienet sukat menevät kaverin neidille, hänen prinsessajalkansa on uskoakseni pienempi kuin omallani:) Toivottavasti olisivat sopivat.
Ei kommentteja: