maanantai 25. lokakuuta 2010

Pieni suuri pelinavaus

Erästä laulua hieman mukaillen: "...kyllä se Cate vaan neuloo, vaikkei tulosta näy..."

Eipä ole valmiita sukkia tässä suunnassa pahemmin tullut vastaan alkusyksystä... Nyt vasta sain valmiiksi ekan sukkaparin. No, en ota stressiä asiasta. Taisin asettaa itselleni tavoitteeksi yhden parin valmistumisen tänä syksynä sadonkorjuuaikaan, ja kun se on saavutettu, kaikki tästä eteenpäin on puhdasta plussaa!

Tuotos on siis tavalliset, perusmalliset miesten sukat, pitkällä varrella. Koko on noin 45. Meillä toimii hyvin se, että otan Novitan sukkataulukosta nroa 42 vastaavat silmukkamäärät ja jalkaterän pituuden mitttaan sovittamalla. Aikamoisilta majavanhänniltä, tennismailoilta tai vastaavilta lätkiltä nämäkin näyttivät valmistuttuaan, mutta ihan hyvin istuvat armaksen jalkoihin. Lankana sukissa 7 Veljeksen jämiä ja Sukkiksen jämiä. Jäljelle jäi tasan 15 cm tuota vaaleaa seiskaveikkaa ja Sukkista ehkä kolmisen metriä!

Palatakseni tuohon leveys-asiaan, näitäkin tikuttaessa käytiin useampaan kertaan kiihkeää keskustelua miehen kanssa siitä, täytyisikö heti kantapään jälkeen alkaa kaventaa jalkaterän silmukoita vähemmäksi, hänestä kun niitä on aina liikaa. Taidetaan olla kapeajalkaisten perhettä :)
Nyt ei ihan hetkeen tämän kokoluokan töppösiä, mulla ei kärsivällisyys tahdo riittää kuin yksiin per vuosi!

Valmistuivat muuten aamusta sunnuntaina 24.10., joten jos Kaisa tai joku haluaa viikkosaldoa tarkistaa...

1 kommentti:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kärsivällisyys neulomisessa on tuottanut hyvin kauniit perussukatja varmasti jokainen silmukka on täynnä rakkautta.