lauantai 28. elokuuta 2010

Sanattoman suuret sukkasuunnitelmat

Hei, olen sanaton. Kirjoittelen blogiani Sana sai siivet tällä hetkellä vähän harvempaan tahtiin, sillä työt vievät kaikki mehut minusta. Aiemmin olen osallistunut lapaskuuhun, neuleolympialaisiin, fufoiluun (joka meni hieman reisille osuttuaan päällekkäin kyhäilyjen kanssa) ja kesäyöhullutteluun. Nyt sitten mukana täällä. Viime vuonna heräsin vasta syyskuun puolivälissä sukkasatoiluun, joten nyt aiotaan tämäkin virhe korjata!

Neulon, virkkaan ja huovutan. En ole aikoihin uskaltanut pitää kirjaa kaikista niistä kivoista ja ei niin kivoista langoista, joita joka puolelta kämppää löydän. Nyt olisi tarkoitus satoillessa saada aikaan ainakin neljänlaista: polvisukat, kirjosukat, palmikkosukat ja unisukat. Lisäksi varastosta pitäisi kuluttaa Novitan Huopasta. Olen jo tehnyt yhdet koekappaleet tätä ennen, tänään on tarkoitus heittää huopatossut pesukoneeseen ja katsoa, miten flikan käy.

Kaiken muun hyvän lisäksi mulla on ollut jo vuoden ajan projektina saada mökkituliaisiksi sukkakori täynnä sukkia. Kori on valmiina, kolmenlaiset jalanlämmittimet on valmiina... Saa nähdä, saanko aikaan täydennystä tähän projektiin Sukkasadon aikana.

Ei kommentteja: