keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Vielä nämäkin viime kuulta

Naiset meinaa jäädä miesten jalkoihin, ja pienet vallankin. Nämä pikkutytön lempiväriset sukat kokoa about 3-4-vuotias valmistuivat juuri ennen kuin ilta ehti yöhön syyskuun viimeisenä päivänä. Päättelykin jäi seuraavalle kuukaudelle, niinkuin muutamissa muissakin pareissa.Nämä naisten sukat (koko 37-38) taas jäivät jossakin välissä kuvaamatta.

Siis kaksi paria lisää entisiin, kirjanpitoni mukaan olen saanut aikaiseksi 19 paria sukkia syyskuun aikana. Täsmääköhän Kaisan ja mun laskelmat?
Pohdiskelen itsekseni myös sitä, että pitääkö noi tekniset yksityiskohdat aina kertoa, kun joissakin blogeissa ja raporteissa on silmukkamäärät ja puikon numerot niin tarkkaan ilmoitettu.
Vaik ei mulla siinä mitään vaikeutta ole, kaikki on 7V ja puikot 3 resorissa ja 3,5 sileässä neuleessa. Puikkojen materiaali on kolmosissa bambua ja kolmepuolikkaissa ruusupuuta. Viime mainittu on vielä parempi kuin bambu, sillä bambu ajan mittaan pyrkii sälöytymään, ja monta puikon päätä on jo pitänyt kynsiviilalla silottaa, kun ne rupee pisteleen inhottavasti, niin että sormenpäät on hellinä.




1 kommentti:

Makepeace75 kirjoitti...

Eihän mitään speksejä ole "pakko" ilmoittaa. :o) Itse tykkään laittaa; on sitten helppo tarkistaa blogista esim. mikä oli hyvä puikkokoko (vaikka nykyään hommat on kyllä Ravelryssakin). Samoin on kiva katsoa, millaisilla puikoilla ja silmukkamäärillä joku on neulonut minulle uutta lankaa jne. Tällä konstilla kaikkea ei tarvitse pähkäillä tai kokeilla itse ja sitä saattaa säästyä monelta mokalta. :o)