perjantai 31. lokakuuta 2008

kahdet kertut ja yhteenveto

Näin kuvattomana (kuva myöhemmin) postaan kahdet punaiset Kerttu-sukat valmistuneeksi tällä viikolla. Molemmat menevät päiväkodin tätien joululahjoiksi.
Toiset Kertut ovat kirkkaanpunaiset ja toiset viininpunaiset, seiskaveikasta. Puikoteltu 3.5mm bambuilla, tekniset tiedot samat kuin aiemmissa valkoisissa purkuveikka Kertuissa. Varressa 5 mallikertaa, ja terässä myös viisi. Terässä silmukoita 10-12-12-10 eli jokunen vähemmän kuin ohjeessa. Teen Kertut aina näin.

TuijaM SUKKASADON YHTEENVETO:

Sukkasadon kokonaissaldoni on seuraava, langan kokonaiskulutuksen lisään myöhemmin:

Lasten sukkia yhteensä 13 paria, joista 7 paria hyväntekeväisyyteen.
Lasten sukissa Novitan syksyn uutuusvärejä (Polkkaa ja Nallea) sekä jämälankoja.

Aikuisten kokoa sukkia 8 paria; päiväkodin tädeille 4 paria, miehelle 2 paria, anopille 1 pari, ystävälle lahjaksi 1 pari.
Lankana Polkkaa, Nallea, Seiskaveikkaa ja purkuseiskaveikkaa.

YHTEENSÄ SIIS 21 PARIA SUKKIA! Kuvaton yhteenvetopostaus tässä vaiheessa ettei kiireen vuoksi jää, yövieraita tulossa ja raksalla kiirehommia ennen kaivurin saapumista.

TuijaM kiittää ja kumartaa jokaikiselle Sukkasadon kanssaneulojalle, yhdessä teimme upean sadonkorjuun. Oli nautinnollista katsella valmistuneita sukkia, löytää uusia malleja ja ideoita Sukkasato2009 varten. Erityiskiitos Emolle järjestämisestä ja tilastoinnista.
Osa teistä onkin tulossa jatkoille Lapaskuuhun, olen siellä Tumpputuvassa, joten ei muuta kuin uudet silmukat puikoille ja postailemisiin!

Ei kommentteja: