lauantai 19. lokakuuta 2013

Aina ei voi onnistua...

... ei edes joka kerta :).

Ihan niin nappiin eivät nämä tekeleet menneet kuin toiveissa oli. 

Nämä Karhunvatukka-sukat neulottiin tasona ja lopuksi silmukoitiin kasaan. Varsi jäi harmittavan lörppänäksi, sen kenties voisi halutessaan kursia uudelleen kokoon tai laittaa jonkinlaisen lanka-rusettisysteemin ikään kuin koristeeksi. Mutta toistaiseksi saapi olla noin. Kyllä nämä unisukkina menevät ja aina mökilläkin tarvitaan sukkia. Tai sitten nämä saa joku, joka tykkää lerppanoista varsista :). Muuten kyllä tykkään näistä, kuvio on eläväinen ja mukavasti kohollaan. Olivat muuten ihan hauskaa neulottavaa.

Lankana Dropsin Karisma,
puikot nro 4.
Ohje täältä.

Toinen ei-niin-putkeen-mennyt -projekti oli nämä tossut. Ei näissä varsinaisesti mitään vikaa ollut, mutta ihan tyytyväinen en näiden istuvuuteen ollut. Toivottavasti on vain uutuuden jäykkyyttä ja käytössä muokkautuvat jalkaan sopiviksi. Tai sitten näistä tulee mökkitossut.


Lankana Dropsin Big Fabel,
pyöröpuikot nro 4,5.
Ja täältä löydät ohjeen.
Tyttärelle nämä toivat mieleen Lumikin kääpiöiden kengät ja miehelle Peter Panin tossut. Pojan kommentit olivat tyyliin "ison kääpiön semmoset tossut... ei paha". Perheeltä niitä saa rohkaisevia kommentteja, vaikkei niitä haluaisikaan ;).

Ei kommentteja: