sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tossukoita

Sukkasato ei tänä vuonna kohdallani ole oikein ottanut tulta alleen. Aloitin heti sukkasadon alussa Annikaisen tossukat tosin Lankapirtin tapaan kärjestä aloittaen. Koko tavoitteena oli 33/34. Neulonnan määrällä olisi saanut aikaiseksi varmaankin kahdetkin tossukat, sillä jouduin purkamaan paljon säätäessäni tossukoita saajansa jalkaan sopivan kokoisiksi. Lankana käytin 7 veljen jämiä Polkaa sekä yksiväristä vaaleanpunaista. Tossut unohtuivat punnita heti valmistuttuaan. Luonnollisesti kuten tapana on, on tossujen nykyinen sijainti arvoitus.


Punasävyiset tossukat 2.-15.9.2012 

Puikoille hyppäsi heti perään tossukat myös itselleni. Näiden koon säätäminen oli helpompaa, sillä koko mallia oli antamassa aikaisemmin itselleni neulomat tossukat sekä myös mallijalka aina tavoitettavissa. Tossukat valmistuivatkin paljon vikkelämpää kuin aikaisempi pari. Lankana niin ikään 7 veljestä jämiä, kahta eri väristä sinistä sekä harmaa.

Sinisävyiset tossukat 16.-18.9.2012 

Näiden valmistuttua en ole vielä uutta jalatinta saanut puikoille. Minua lienee vaivannut jonkinlainen aikaansaamattomuus kun näitä valmistuneitakaan en ole saanut raportoitua. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä että vihdoinkin olen löytänyt seuraavan mallin joka hyppäisi puikoille. Saapa nähdä valmistuneeko enää sadonkorjuun aikana.

Ei kommentteja: