maanantai 1. marraskuuta 2010

Viimeiset parit uunista ulos!Enpä olisi uskonut että saan aikaiseksi kaikkiaan 26 paria jalkaanpantavia kun nämä viimeiset 4 paria lasketaan mukaan. Sattumalta minulle oli kulkeutunut lahjuksena valkoista 7veikkaa ja tein siitä jo monen muunkin tekemät Novita/syksy 2010 mallin 64 ohjeella sukat ja heti perään sitten toiset ihan erilaisesta langasta. Näissä tummissa en sitten enään siirrellyt 3 silmukkaa oikealle puikolle ja sieltä sitten 2 takaisin vasemmalle vaan koukkasin suoraan kolmannen silmukan 2 silmukan yli sieltä vasemmalta, ihan samannäköistä tuli ja homma nopeutui. Ei sitä kyllä paljon erota muutenkaan kuvasta kun on lampun valossa kuvattu. Sitten on lasten sukat ja pienet Marianne-tossut (väreistä tuli karkit mieleen) jotka neuloin viimeisiksi eilen illalla (ohje löytyy Puikkojen polut-blogista).

Tässä vielä aikajärjestyksessä ilmoittamani neulomukset, huomasin nimittäin etten ollut tehnyt niinkuin ohjeistettiin, olin jättänyt sen 10 pois sieltä nimilisästä tunnisteissa. Ensi vuonna osaan paremmin. 4.9. - 1 pari, 12.9. - 4 paria, 26.9. - 6 paria, 3.10. - 2 paria, 10.10. - 4 paria, 24.10. - 5 paria ja tänään 1.11. - 4 paria.

Isot kiitokset Kaisalle ja apuemännille mukavasta tempauksesta, toivottavasti tavataan vuoden kuluttua uudestaan. Terveisin Lea P.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä "oikaisuvihjeestä".