perjantai 6. marraskuuta 2009

Saldolisäys ja kokonaissaldo

Sain kuin sainkin tossut valmiiksi :) Tai itseasiassa kolmet tossut, siis yhden tossuparin ja yhden parittoman tossun :D Ajatelin ensin tehdä eriparitossut, mutta päätinkin haluta kahdet saman väriset. Tosin toiseen tossuun en saanut yhtä paljon raitoja, kun lanka loppui. Mutta tuskimpa sitä kukaan jalassa huomaa, kun jalkapohjaosa jäi osittain raidattomaksi.

Kuvia en ehtinyt ottaa päivänvalon aikaan, kun unohdin. Hyvä kun muistin raportointidediksen :P Itseasiassa parempi, että unohdin kuvata, kun tulevat synttärilahjaksi :) Kyseessä siis samanlaiset tossut kuin mitä valmistin jo aikaisemmin. Tällä kertaa 22 kokoiset tossut syntyivät vaaleanpunaisesta 7veikasta ja vaaleanharmaasta Sukkiksesta. Parittoman tossun tein tummanharmaasta ja kanervanpunaisesta 7veikasta. Parittomassa tossussa oli myös moka, joten ajattelin tikuttelevani uuden nopeammin kuin mitä purkamiseen olisi aikaa tuhraantunut.

Kaiken kaikkiaan jalkojen lämmittimiä syntyi 5 paria + 1 pariton. Vähemmän kuin hulluuksissani kuvittelin. Perhe-elämä haittasi ajoittain harrastamista ;)

Ei kommentteja: