lauantai 29. elokuuta 2009

Heipähei arvoisat Hillokellarin jäsenet!

Minä olen Tavallinen, ja olen Hillokellarin osalta Sukkasadon apuemäntänä. Olen pääkaupunkiseudulta, kolkyt ja risat, opettaja ja apulaisrehtori keskisuuressa koulussa. Käsitöiden lisäksi harrastuksiin kuuluu koiran kanssa puuhailu, puzzlet ja geokätköt. Tähän Sukkasatoon en aseta itselleni suurempia tavoitteita: jos nyt edes jonkun sukkaparin saisi sadonkorjuun aikana neulottua. Keskityn enemmän tähän apuemännöintiin ja yritän hoitaa tämän mahdollisimman kunnialla loppuun asti.

Pyytäisin teitä kaikkia esittelemään aluksi itsenne, ja muistuttaisin vielä, että laittakaa yhdeksi tunnisteeksi jokaiseen kirjoitukseenne Nimimerkki09, jossa siis nimimerkki on oma nimimerkkinne. Nimimerkkitunnisteiden lisäksi tärkeä tunniste tulee olemaan Valmiit09, jonka laitatte viestiinne aina silloin, kun kerrotte valmistuneista sukista, tossuista tai muista käpälänlämmittimistä. Muitakin tunnisteita voitte toki tehdä kun niitä tarvitsette, mutta laittakaa kaikkien perään tuo 09, koska muuten ne eivät erotu viimevuotisista ja hallinnointihommasta tulee aika työlästä.

2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Heips! Halusin vain kiittää kutsusta. Sain sen juuri, ja kirjoitin jo esittelynkin. Toivottavasti se näkyy siellä kuten täälläkin. Siis ruudulla.

lankamariio kirjoitti...

Hei,
sato lasketaan ilmeisesti taaskin viikottain, mutta mihin mennessä toivoisit raportteja, että itse ehdit antaa tiedot eteenpäin kotilatoon...
(eli siis itselleni deadlinea yritän hankkia...)