sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Kuvattomat sukat

- Mutta onneksi eivät suinkaan sanoinkuvaamattomat! Kuvansiirto ei nyt juuri onnistu tietsikkaongelmien takia, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa valmistuneet lisättäväksi emännän kirjanpitoon.

Ilmoitan siis Sukkasatoon 1 parin lastensukkia. Toivottavasti pääsen vielä lisäämään sukkien kuvan tuonnempana joko tänne tai ainakin (kuva lisätty) blogiini.

Titityyn sukkalankaklubin ekassa paketissa tuli aivan ihanaa vihreää lankaa, Fleece Artist Merinoa. Sellaista lankaa voisi toki silitellä ja ihastella hyllyssäkin, mutta kun uusi paketti on jo lähiaikoina tulossa, ajattelin neuloa ensimmäistä alta pois.
Tämä on ehdottomasti lankaa, jonka neulominen on suuri ilo! Etenkin, kun varren jälkeen siirryin neulomaan ebenpuikoilla :).
- Tietysti siis myös lankaa, jota kovin-kovin kovasti tekisi mieli vaikka lisääkin :).

Sukkien varressa on Helloyarnin Cable Twist Socksin malli, mutta koska halusin nähdä ja tuntea ja neuloa ihanan langan ilman mitään ns. häiritseviä kuvioita, neuloin sukkaosan yhtä kaapelinkiertoa lukuun ottamatta sileänä.

Puikoilla on nyt neljätkin sukat, mutta erinäisten asianhaarojen vuoksi en ollenkaan tiedä, päätyvätkö nr sukkasadon laareihin. Yhdet on aloitettu ennen sukkasatoa, toiset on tylsät ja kolmansissa taas on tylsät puikot. Neljännet varmaan saan valmiiksi, koska haluan ne mahdollisimman pian koipiini!
Uusia ei kannata enää aloittaa, mutta kahdet valmistuneet voisi ottaa vielä loppukiritavoitteeksi.

Ei kommentteja: