sunnuntai 29. elokuuta 2010

Hillokellarissa häärään

Ekkaa kertaa mukana sukkasadossa. Aikasempina vuosina oon seurannu tarkkaan sivusta, mitä muut on teheny. Viime vuonna nukuin ilimottautumisen ohi, mutta tänä vuonna olin hereillä. Emo kuuli ihan selevästi salaiset toiveeni ja pääsin hillokellarin makiaan maalimaan. Perunoita en tällä hetkellä syö, koska karppaan. Heinille oon allerginen, en ois halunnu pärskiä heinälaossa koko sukkasadon ajan. ;)
Tavotteena on neuloa sukkia perheelle, johon kuuluu peräti 8 henkeä. Lisäks hyväntekeväisyyten "sukkia sotilaille -kampanjaan", jos aikaa jää. Toivottavasti saan ees muutamat sukat neulottua. Hiukka välillä eppäilyttää, ehinkö neuloa yhtään mittään. Ite bloggaan Näpin neuleissa säännöllisen epäsäännöllisesti, sillon ku aikaa on. Käykäähän kurkkaamassa. Pari päivää vielä ja sitte alotetaan.

2 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Eihän se hillokaan karppaajalle sovi, kun siinä on sokeria... ;) Ensi vuodeksi voisi karppaajaneulojille perustaa vaikka Lihavarras-alablogin. :D (nimim. karppaajan vaimo)

Pirena kirjoitti...

Ollaan samassa kellarissa. Minun täytyy vielä kirjoittaa tämä aloitusjuttu. Jos vain osaan kun se on täällä bloggerin puolella. No viimevuonna harjoittelin, niin kai se onnistuu.