sunnuntai 29. elokuuta 2010

Emo esittäytyy

Tuli tuossa mieleen, että täytyyhän emonkin itsensä johonkin alablogiin sijoittaa, vaikka perinteisesti en ole laskenut itseäni osallistujamäärään. Perinne on sekin, että sijoitan itseni alablogiin, jonka täytän viimeisenä, ja tällä kerralla se sattui olemaan Hillokellari. (Makeanhimollani ei tietenkään ole mitään tekemistä asian kanssa... :)

Olen siis Kaisa, 36-vee rouvasihminen Etelä-Pohjanmaalta. Kerällä-blogissani käyneet tietävätkin, miten olin koulukäsitöissä se hitain ja huonoin - kesti 20 vuotta, ennen kuin tajusin, mitä minulle oli yritetty opettaa... Syksyllä 2006 löysin neuleblogit ja innostuin käsitöistä, enkä ole sen koommin lopettanut.

Ensisijaisena tavoitteena on jälleen kerran luotsata Sukkasato läpi kaikella kunnialla ja mielihyvällä. Jos sen lisäksi vielä ehdin ja jaksan, pitäisi neuloa vähintäänkin muutamat Tuulan sukat (eli Junasukat), kun lähipiiriin putkahtaa loppusyksystä tuplailo. Itse en käytä muita sukkia kuin villasukkia muuten kuin pakon edessä, joten omaakin varastoa pitäisi vähän päivittää. Aina pitää olla asuun sävyttyvät villasukat! Mutta määristä en puhu, katsotaan mitä syntyy.

Iloista sadonkorjuuta kaikille!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Halusin vain sanoa, että onnea kuka ikinä onkaan se onnellinen, joka sen tuplailon saa, vaikka voihan olla, että kyseessä on kaksi eri henkilöä.