maanantai 19. lokakuuta 2009

Taantumaa

... siis edistymisen vastakohtana.

Puikoilta irti päässeitä sukkia on 7 kappaletta, mutta niistä muodostuu vasta kaksi sukkaparia.

Toivoa ehkä kuitenkin on, sillä puikoilla majailee tällä hetkellä 3 keskeneräistä sukkaa.



Sinisestä Nalle aloe verasta tein itselleni - ohjeen mukaan - pitsineulesukan, mutta siitä tuli mallia "Peppi Pitkätossu". Sopisi ehkä noin 40- numeroisen jalkaan, mutta itselleni on liian pitkä.

Ajattelin ensin purkaa ja lyhentää, mutta päätin jättää sen malliksi, josta voin verrata missä vaiheessa aloitan varvasosan sileän neuleen. Tämän sukan omankokoinen versio siis on tekeillä.



Wool Sävy -langasta tein Tuulan sukat, joista ensiksi neulottu on tehty "löysin rantein ??", on siis hieman löysempi kuin jälkimmäinen. Lasken tämän kuitenkin valmiiksi pariksi; ehkä kuitenkin teen vielä toiset löysemmän ja normaalimman yksilön, ennenkuin annan lahjana eteenpäin.



Nallen Puolukasta tein vauvan sukkia, ensin yhden, sitten toisen - johon tuli muutama kerros kärkeen vihreää; se ensimmäinen päättyi oranssiin - ja vielä kolmannen, joka päättyi oranssiin kuten ensimmäinenkin. Tässä siis se toinen valmis pari.



Valkoisesta Woolista on tehty jo yksi Tuulan sukka, ja sen pari on puikoilla valmistumassa.



Lisäksi olen aloittanut itselleni valkoisesta Nalle aloe verasta pitsisukat, mutta ne ovat vasta alkutekijöissään (aloitin ne muistaakseni siksi, että olin unohtanut töihin pussukkani, jossa muut keskeneräiset olivat).



Nyt tulee kuitenkin muutos harjoitusohjelmaan : edessä on ensin lyhyehkö korkeanpaikan leiri (pitää siis etsiä bambupuikot !) ja harjoitukset jatkuvat kahden viikon ajan (toivottavasti) kuuman paikan leirillä. Mukaan siis "muutama" kerä lankaa, ohjeet vauvan/lasten sukkiin, ja ehkä sitä tulostakin sitten syntyy!



Raportoimaan tosin pääsen vasta 4.11.

- ellen etsiydy johonkin internetkahvilaan.



Vaivainen saldoni tähän mennessä siis 2 paria valmiita (vauvan) sukkia.

Ei kommentteja: