sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Bambumetsää

Bambumetsäsukat, ensimmäiset polvipituiset sukkani, valmistuivat ongelmien jälkeen torstaina. Oli aikaa tikutella, kun koneesta laukesi kovalevy. Kuvia lisäilen aikanaan ravelryyn jahka tietoteknisistä ongelmista selvitään.

Tykkäsin mallista ja pohjeosuutta neuloin suorastaan hurmiossa; varsi- ja lehtikuvio innostivat jatkamaan "vielä yhden kerroksen". Jalkaterän pituutta säädin pariinkin otteeseen, kun ohje on kirjoitettu muistaakseni koolle 39 ja oma räpylä on lähempänä 41:tä. Osaan näköjään kutaista sukat tuosta vain kunhan koko on 43-44 :P Pohjepituutta tikuttelin myös enemmän ja lankakin loppui kesken, mutta viimeistelin neulomalla farkunsinisellä resorin. Pituuden lisäksi olisi kyllä saanut olla enemmän silmukoita. Kokeilen josko löystyisivät pesussa, jos eivät, päätyvät joululahjasukiksi ohuemmille kintuille ;)

Tarkoituksenani oli päätellä ensimmäisen kerran neulan kera. PC-ongelmat ikäväkseni pakottivat siirtämään opettelua, kun en tullut tulostaneeksi netistä löytämiäni ohjeita ennen koneen hajoamista. Ajattelin kyllä sitäkin, että jos täytyy purkaa, niin tuolla "perinteisellä" tavalla pääteltyä on helpompi ja nopeampi purkaa.

Sukkasato lähenee loppuaan, mutta tavoitteenani on vielä yhdet lasten tossut ja sukat, jotka ovat jo pääseet puikoille. Kiirettä pitää eikä valmista tule, jos tässä vaikutan ;) Antoisaa loppukiriä muillekin satoilijoille :)

*Muoks* Kuvan lisäys.

Ei kommentteja: