sunnuntai 31. elokuuta 2008

Makepeace75 esittäytyy

Heipä hei, olen Makepeace75 Espoosta, kolmekymppinen neuleaddikti. Olen jo toista kertaa mukana Sukkasadossa ja aion tehdä osallistumisesta jokavuotisen toivottavasti tuottoisan perinteen. :o) Työkseni teen ihmisille hampaita hyvin hektisellä aikataululla ja tykkään käyttää neulomista päänuppini nollaamiseen. Neulejuttujani sekä muita käsitöitä ja yleistä höpöttelyä löytyy blogistani Makepeace - pistoja ristissä.

Sukkien neulomista olen rakastanut aina ja varastoni notkuu sukkalankaa. Ohuita lankoja on ainakin yksi 20 litran laatikollinen ja sen lisäksi arkku sekä iso säkki Seiskaveikkaa ja Nallea yms.. Noihin kun saisin aikaan edes jonkinlaisen loven tämän sadonkorjuun aikana, olisin tyytyväinen. Ihania mallejakin löytyy niin neuleohjekansiostani kuin useista sukkakirjoista sekä netin suosikeista. Runsaudenpula! :o) Pidän sekä pitsistä että palmikoista.

Viime vuonna tikuttelin mm. kymmenen paria lasten sukkia Lämmitä pikkuvarpaat -tempaukseen, joten eiköhän tänäkin vuonna tule jotain keräystä avitettua muutamin sukin. Lisäksi tarkoituksena olisi tehdä muutama pari aikuisten sukkia tässä syksyn aikana -on sitten eri asia, ehtivätkö ne kaikki Sukkasadon aikana valmiiksi. :o) Äitikin tilasi minulta juuri uudet unisukat itselleen. Hän haluaa samanlaiset kuin sai viime jouluna; vielä kun muistaisin teinkö Kertut vai Tiinat.. :D Onneksi on Ravelry, eiköhän sen arkisto kerro mitä on tullut tehtyä. Ravelryssä esiinnyn myös nimellä Makepeace75.

Mukavaa sadonkorjuuta kaikille Kellariystäville sekä myös Heinälatolaisille!

Ei kommentteja: