perjantai 5. lokakuuta 2012

Eriparisukat

Tuli eriparisukat. Kaksi kerää Dropsin Fabelin samasta erästä ja kerät oli keritty päinvastaisiin suuntiin, joten kun aloitin molemmilla kerroilla keräni vetämällä langan kerän sisältä, tuloksena oli eriparisukat. Toinen kerä olisi pitänyt kutoa niin, että lanka olisikin tullut kerän ulkopuolelta. Onkohan tämä yleistäkin Dropsin kerien kohdalla? Yleensä kudon sukkani 7-veljeksestä..
Vähän harmittaa, mutta en aio purkaa. Sävy on sukissa kuitenkin sama ja - nehän on vain sukat!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina joskus käy niin että fabel on keritty juuri noin. Pari kertaa olen kerinyt sen toisen kerän uudestaa kun en oikein tykkää tuollaisista eriparisukista, aloitukseenkin haen samat kohdat keristä niin että sukista tulee suhtkoht samanlaiset. Neulomasi körttisukat, varsinkin ne kettukarkkisukat ovat tosi ihania

-P- kirjoitti...

Fabelista ei kokemusta tuolta saralta, mutta Novitan Nallesta kylläkin. Melkeinpä poikkeuksetta kaksi samaa värjäyserää olevaa kerää on eri suuntiin keritty... tosi mälsää!

Kardemumma kirjoitti...

Minullakin on käynyt kerran noin, mutta onneksi huomasin eron ja aloitin toisen kerän päältä. Olen kyllä kutonut useamman Fabel -kerän ja vain kerran on käynyt näin, joten vähäinen on erheen paikka. Kulutusta kestävät.

Elisa kirjoitti...

Ei toi mielestäni mitään haittaa. Todella nätit sukat olet tehnyt.