keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Punainen pari

Sain tänään valmiiksi tuparilahjasukat.


Malli: Misfit Socks (Rav. linkki)
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3.5 mm
Koko: 38

Tämän vuoden aikana olen ollut mukana auttamassa viidessä muutossa, joista 3 oli tammikuussa ja jopa 2 yhden päivän aikana. Ja vielä yksi muutto tulossa! Tupareita on siis tullut vietettyä useammat, ja mitä olisivat tuparit ilman uusia villasukkia? Ei ainakaan minunlaiseni. Joten tässä taas yhdet tuparisukat. Malli ja väri istuivat niin hyvin yhteen, että mieleni teki sittenkin pitää nämä itse! Onneksi minulla on kuitenkin sen verran isompi jalka kuin tällä uuden kodin haltijalla, joten joudun ehkä tekemään itselleni vielä omat tällläiset.

5 kommenttia:

Gabriella kirjoitti...

Hei!

Millä tavalla yhdistit tuon palmikon tuolta takaa? Itse olen tuota ohjetta myös katsellut, mutta en ole oikein hyvää tapaa vielä keksinyt yhdistää tuota suljetuksi neuleeksi. Jos viitsit millään vinkata niin olisin todella tyytyväinen!

Minut löytää osoitteesta:

http://villasukkamaanikko.blogspot.fi

Ruiskaunokki kirjoitti...

Voi miten kauniit sukat!

groomeri kirjoitti...

Gabriella:
Tein kappaleen alkuun jämälangalla virkkaamalla aloituksen, josta sitten poimin silmukat. Kun neule oli sopivan mittainen poistin jämälangan ja poimin siitä jäävät silmukat omalle puikolleen jonka jälkeen käytin "kitchener stitch" (silmukoimista?) yhdistämään kappaleet.

Aloituksesta löytyy hyvä artikkeli ullasta (http://www.ullaneule.net/0306/neuvot_virkkausaloitus.htm) ja silmukointiin löytyy hyvä ohje knittystä (http://knitty.com/ISSUEsummer04/FEATtheresasum04.html).

-P- kirjoitti...

Ompas hienot! Malli ja väri ovat kyllä mahtavat yhessä! Täytyi käydä klikkaamassa tämä sukkamalli myös omiin ravelry-suosikkeihin!

Anonyymi kirjoitti...

Nätit, oikein pyhäsukat :) Jouluksi tuollaiset!