perjantai 25. syyskuuta 2009

Satoa hillokellarin uumeniin


Viime viikolla jäi postaukset väliin, kun vaivasi taas tuo olkapää niin kovin, ettei valmista tullut. No, tällä viikolla olen saanut jo puikoilta pois nämä neljä paria villiksiä.
Ekana auringonlaskussa paistattelee vanhimman tyttäreni sukat Novita Nalle Marjaretki Lakka langasta. Tyttö on jo aika isoksi ehtinyt, saappaan koko on 41. :D

Sitten on kahdet junasukat, molemmat matkaavat hyväntekeväisyyteen. Eka on jotain vauvalankaa, josta edellä mainitulle tyttärelleni olen aikoinaan nuttua tehnyt ja nyt muuton jälkeen löysin lankoja jemmasta. Toiset junasukat on Kauhavan Kangas-Aitan Sukkis -langasta. Nämä ovat muuten elämäni ekat junasukat, vaikka tarinan olen kuullut aikaisemmin, niin ennen ei ole sukkia kuitenkaan valmistunut ko. ohjeella.

Viimeisenä oksalla vielä palokuntalaisten uudet sukat, reilusti punaista Seiska Veikkaa, sukan koko noin 43.

Elikäs...

Kokonaissukkasaldo Ryytimaan Reunalta tällä hetkellä:

Hyväntekeväisyys:
*Aikuisten sukat x 2
*Lasten sukat x 1
*Vauvojen sukat x 3

Omaan tarpeeseen:
*Aikuisten sukat x 2
*Lasten sukat x 1

Ja Emolle vaan tiedoksi, että minä en ainakaan vielä lyö vanttuita puikkoihin, vaan sukkien ja jalan lämmittimien parissa jatketaan. Enimmän leipääntymisen estämiseksi välillä neulon vaan yhtä Kiri -huivia... ko. huivimalliin hurahdin täysillä noin vuosi sitten... siitä ekasta rakkaudesta enemmän blogissani.

Ihanaa syyskuun loppua kaikille sadonkorjaajille!

Minna

Ei kommentteja: